Er kan naar hartenlust gesnuffeld worden tussen het speelgoed, keukenspullen, elektra, boeken en nog veel meer.
Er kan naar hartenlust gesnuffeld worden tussen het speelgoed, keukenspullen, elektra, boeken en nog veel meer.

Scouting Deurne organiseert jaarlijkse rommelmarkt

Algemeen 652 keer gelezen

DEURNE - Op Tweede Pinksterdag houdt Scouting Deurne haar jaarlijkse rommelmarkt. Er kan naar hartenlust gesnuffeld worden tussen het speelgoed, keukenspullen, elektra, boeken en nog veel meer. Het hoogtepunt van de rommelmarkt is de verkoop per opbod, waarbij de mooiste spullen geveild worden.

Vier dagen lang wordt er door (jeugd)leden en vele vrijwilligers hard gewerkt om de spullen huis aan huis op te halen, uit te sorteren en uiteindelijk te verkopen. Een groot deel van de opbrengst wordt door de leden gebruikt om het jaarlijkse zomerkamp te bekostigen. Een ander deel komt ten goede aan de accommodatie Scoutcentrum De Muggenhof, spelmaterialen en gezamenlijke activiteiten. 

De gemoedelijke sfeer, jeugdige verkopers en de vele vrijwilligers maken deze rommelmarkt tot een unieke in zijn soort. Bovendien betalen kinderen onder begeleiding (tot 12 jaar) geen entree. Volwassenen betalen slechts 3 euro. De rommelmarkt wordt gehouden op maandag 29 mei bij De Muggenhof, Albert Schweitzerstraat 38 in Deurne. De kassa is om 11.00 uur geopend. De rommelmarkt duurt van 11.30 tot 16.00 uur. De verkoop per opbod begint om 13.00 uur.

Uit de krant