Afbeelding

Ondernemers in beeld - Partyhome verhuur & entertainment voor grote en kleine feesten

Algemeen 417 keer gelezen

DEURNE – Partyhome verhuur & entertainment levert alles op het gebied van feest: van een klein springkussen tot een volledig ingerichte opblaasbare kroeg of feesttent. Ook entertainment, zoals een goochelshow of promotie in winkelcentra, behoort tot de vele mogelijkheden.

“De wens van de klant is onze uitdaging,” vertelt eigenaar Bart Verhees. “De klant heeft een bepaald beeld in zijn hoofd en dat willen wij realiteit maken.” Partyhome ontzorgt klanten bij het organiseren van uiteenlopende activiteiten “We zijn laagdrempelig, gericht en zorgen ervoor dat alles geregeld is, of het nu gaat om de verhuur van een springkussen voor een verjaardag, complete zeskamp of de organisatie van een compleet bedrijfsfeest.”

Verhees heeft het bedrijf al ruim dertien jaar, sinds januari met zijn vriendin Melanie Klaassens. Wat begon met een Sinterklaasshow is uitgelopen tot een professioneel en veelzijdig bedrijf. “We zijn erg trots wat we met ons team al hebben bereikt. Zo zijn we in 2018, 2020, 2021 en 2022 bekroond met de landelijke Huurtopper award. Dat betekent dat we bij de twintig beste verhuurbedrijven van Nederland horen”.

Uniek

Sinds een aantal jaren heeft Partyhome ook zelf ontworpen springkussens, feestpoppen en stormbanen te huur. “Met onze medewerkers brainstormen we over ideeën en daarna ga ik schetsen. Zo hebben we een springkussen en stormbaan ontwikkeld in het Formule 1-thema en is ook het Unicorn-springkussen van eigen ontwerp.”

Meer weten: www.party-home.nl

Uit de krant