Afbeelding

Ondernemers in beeld – Twan de Louw De Louw Accountants

Algemeen 272 keer gelezen

DEURNE – Ben jij als ondernemer te veel tijd kwijt met de financiële- en salarisadministratie? De Louw Accountants uit Deurne en Sint-Oedenrode ontzorgt jou van de administratieve rompslomp. Met de deskundige ondersteuning van De Louw Accountants kan je je als ondernemer volledig focussen op het runnen van je bedrijf.

Twan de Louw, eigenaar van De Louw Accountants, komt aan het einde van zijn tienerjaren via de buurman in aanraking met de wereld van de accountancy. Na een flink aantal dienstjaren besluit Twan dat het tijd is voor de volgende stap: hij richt De Louw Accountants en Salarisadvies Brabant op. “Ik had er steeds meer moeite mee om in de pas te moeten lopen en wilde mijn eigen koers bepalen.” Nu, zo’n zes jaar later, heeft De Louw accountants – dat twaalf medewerkers telt – een locatie zowel in Deurne als in Sint-Oedenrode.

Goed overleg

De Louw Accountants ondersteunt en ontzorgt ondernemers met de financiële- en salarisadministratie en bij het opstellen van de jaarrekening. Daarnaast kun je met Twan als bedrijfscoach sparren om je onderneming te managen. “Wij doen alles in goed overleg met de ondernemers. De ene wil de volledige administratie uit handen geven en de ander houdt liever de teugels zelf in handen. Door korte lijntjes en openheid van zaken, bieden we maatwerk dat voldoet aan de wensen van de ondernemer.” De Louw Accountants zorgt ervoor dat de ondernemer altijd actueel inzicht heeft in de financiële situatie van zijn onderneming. “In een sterk veranderende wereld moet je kunnen anticiperen. Dit doen wij door ondernemers inzicht te geven in wat er zich nu afspeelt binnen zijn of haar onderneming en richten we ons op wat er nog komen gaat. We staan de ondernemers bij om samen hun dromen na te jagen.”

Contact

www.delouwaccontants.nl 
0493-820 010
 info@delouwaccountants.nl
Bezoekadres Deurne: Milhezerweg 4a
 Bezoekadres Sint-Oedenrode: Borchmolendijk 17

Uit de krant