Afbeelding

Ondernemer in beeld - Rick van Dinther, Van Dinther Grondwerken

Algemeen 910 keer gelezen

DEURNE - Moet de tuin nodig eens op de schop, of zit je met bouwafval nadat je het huis verbouwd hebt? Dan ben je bij Van Dinther Grondwerken aan het juiste adres. Naast grond- en sloopwerkzaamheden verhuren zij minigravers en containers, die ze ook nog eens transporteren naar de gewenste locatie. Met ruim 20 jaar ervaring in de branche, vindt Van Dinther altijd een passende oplossing voor je project. 

Het grond- en sloopwerk is er bij Rick van Dinther met de paplepel ingegoten, want zijn vader en oom zijn werkzaam in dezelfde sector. In 2006 richt hij Van Dinther Grondwerken op. “Aanvankelijk alleen en klein begonnen, maar naarmate ik meer werk kreeg, kwam m’n vader me helpen op de vrachtwagen. Door de jaren heen groeit het bedrijf gestaag en hebben we samen met onze collega’s een mooie onderneming opgebouwd die een breed scala aan diensten biedt.” 

Containerverhuur

Niet alleen instanties of zakelijke klanten kunnen bij Van Dinther terecht, ook voor particulieren kan hij veel betekenen. Zo is het mogelijk om een minigraver of container te huren of zand of grind te bestellen. Van Dinther transporteert deze goederen naar de gewenste locatie en voert - in goed overleg met de klant - het afval voor je af. “Onze diensten zijn nog niet breed bekend bij de meeste particulieren. Wij kunnen namelijk heel veel betekenen voor de private sector. Mensen kunnen me te allen tijde bellen voor een gepaste aanpak van hun wensen.” 

Contact

www.vandinthergrondwerken.nl 

Info@vandinthergrondwerken.nl

06 21862897
https://www.facebook.com/vandinther
 https://www.instagram.com/vandinthergrondwerken/

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant