Afbeelding

Sportdroom wordt werkelijkheid voor Johnny

Algemeen 607 keer gelezen

DEURNE - Wethouder Helm Verhees heeft afgelopen maandag één van de gelukkige winnaars van de Sportdromen-actie blij gemaakt. In de Peelregio de Peel worden 7 sportdromen gerealiseerd en in Deurne is Johnny Thijssen de gelukkige winnaar. Johnny is gebaat bij bewegen in extra warmwater en dit gaat voor hem gerealiseerd worden bij het zwembad van het Rijtven in Deurne.

Leef!Deurne is partner van Uniek Sporten de Peel, de organisatie die aangepast sporten promoot en stimuleert. Iedereen heeft recht om een gepaste sport/beweegactiviteit te doen. Voor mensen met een beperking is dat om diverse redenen niet altijd even makkelijk. Dit kan te maken hebben met specifieke aanpassingen (zoals een sportvoorziening), financiën of logistieke vraagstukken. Sportdromen is in het leven geroepen voor mensen die barrières ondervinden om te sporten te helpen om hen naar een gepaste activiteit te begeleiden. Voor alle sportdromen die niet uitgekozen zijn zal toch een poging gedaan worden om deze personen verder te helpen. Patrick Teunisse de consulent aangepast sporten van Leef!Deurne en Uniek Sporten de Peel gaat hiermee aan de slag.

Heb jij een aangepaste sportvraag dan kun je hem vrijblijvend benaderen voor advies, begeleiding en/of ondersteuning via pteunisse@oro.nl. Sportdromen de Peel wordt mede mogelijk gemaakt door het Brabant Sportfonds.

Uit de krant