Op de foto boven vlnr: Jan Pluijm, Jo van Cuijk en Hans van Eijk. Onder vlnr: Jan Rosmulder en Henny Rooijmans. (Foto: Lucie Mestrom)
Op de foto boven vlnr: Jan Pluijm, Jo van Cuijk en Hans van Eijk. Onder vlnr: Jan Rosmulder en Henny Rooijmans. (Foto: Lucie Mestrom)

Titel voor driebanders D’n Anlaup uit Deurne

Algemeen 1.294 keer gelezen

DEURNE - Het viertal van vereniging D’n Anlaup heeft in de eerste klasse van de Deurnese Biljartbond beslag gelegd op het kampioenschap. In Bakel hadden zij voldoende aan een 6-2 nederlaag bij naaste achtervolger De Zwaantjes.

D’n Anlaup met thuisbasis café In den Sleutel, ging de slotronde in met zes punten voorsprong. Eén winstpartij bij De Zwaantjes zou dus voldoende zijn. In het eerste duel trok Jo van Cuijk echter aan het kortste eind tegen Johnny van Melis. Jan Rosmulder maakte vervolgens in 45 beurten 24 van zijn 26 caramboles. Tegenstander Hans Vermulst kwam niet verder dan 21 van de 30 treffers en daarmee was de titelstrijd in het voordeel van D’n Anlaup beslist. Dat vervolgens Jan Pluijm niet opgewassen bleek tegen het moyenne van 1.117 van Christian Steenbakkers en Henny Rooijmans verloor van Gijs van het Horst was alleen van belang voor de statistieken. Reserve Hans van Eijk kwam in Bakel niet in actie maar droeg met 5 zeges in 7 wedstrijden bij aan het kampioenschap. Rosmulder had een paar weken geleden in Griendtsveen met 14 caramboles de hoogste serie van de competitie. In de tweede klasse was Helenaveen de beste. Vriendenkring legde in de derde klasse beslag op het kampioenschap en ONA in de vierde klasse.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant