Met onder andere Jan en Monique Smit, Alex, Stef Ekkel en Danny Canters belooft het een groot feest te worden.
Met onder andere Jan en Monique Smit, Alex, Stef Ekkel en Danny Canters belooft het een groot feest te worden.

Karrenvracht aan grote namen komt naar Vlierden

Algemeen 1.662 keer gelezen

VLIERDEN - In Café-Zaal-Hotel Thijssen gaat dit weekend het dak eraf. Vele grote artiesten reizen af naar Vlierden om er een muzikaal spektakel van te maken met op vrijdag Deurdonderen en een dag later vindt de derde editie van Gekkenhuis plaats.

Op vrijdagavond is het ouderwets høken geblazen in Vlierden. Old Ni-js, alle bandleden met een verleden in de band Normaal, met Wimke van Diene en Ferdi Jolij spelen het oude Normaal-repertoire van de legendarische rockband uit de Achterhoek. Verder treden Gorro en Zo onder leiding van Richard Janssen op met de complete Jovink en de Voederbietelsshow. Als klap op de vuurpijl is de ex-frontman van De Sjonnies Ronnie Ruysdael aanwezig. 

Een dag later is het programma niet minder spectaculair als de derde editie van Gekkenhuis van start gaat. Met onder andere Jan en Monique Smit, Alex, Stef Ekkel, Danny Canters en Yosee zal het onder leiding van Frankie Boerenkamps een groot feest worden. Het belooft volgens de organisatie een avond vol verrassingen te worden.
Beide dagen is de zaal om 20.00 uur open. Kaartjes zijn, zolang de voorraad strekt, te koop op de website www.vlierden.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant