Kinderen kunnen zich opgeven voor een workshop schilderen van je fantasiepaardje of het knutselen van een fraaie paardenstaart.
Kinderen kunnen zich opgeven voor een workshop schilderen van je fantasiepaardje of het knutselen van een fraaie paardenstaart.

Workshop en knutsel/knuffel-ochtend bij expositie Natuurlijk Deurne

Algemeen 302 keer gelezen

DEURNE - Op Green Valley Estate in Deurne is de hele maand april nog de expositie Natuurlijk Deurne te zien. Deelnemende kunstenaars Ans Kanters, Emelie Jegerings en Catharina Driessen willen op zondag 2 april aandacht besteden aan de jonge kunstenaar. 

Kinderen van de basisschool van 4 tot en met 12 jaar kunnen zich opgeven voor een workshop schilderen van je fantasiepaardje of het knutselen van een fraaie paardenstaart. Al deze werkjes gaan een mooie presentatie “de ponyparade” vormen op de expositie Natuurlijk Deurne en zijn dus ook tot 30 april op Green Valley Estate te bewonderen. 

De workshops starten om 10.30 uur en om 11.30 uur en duren ongeveer 50 minuten. Deelname is gratis, ouders kunnen de vorderingen van hun kinderen volgen(bij de kleintjes graag erbij blijven) of de expositie bekijken. Naast deze creatieve activiteiten zijn er voor de kinderen ook echte pony’s aanwezig. In de binnenrijbaan staan de pony’s van Soso Bixie Plus Events klaar om gepoetst en geknuffeld worden. 

Wil je graag deelnemen aan de workshop my little pony schilderen geef je op bij Emilie Jegerings via Info@emeliejegerings.nl. Opgeven om deel te nemen aan het knutselen kan bij Ans Kanters via amckanters@gmail.com.

Uit de krant