FIT Partners wil familie en vrienden die in juni deze uitdaging aangaan met een mooi bedrag op pad sturen.
FIT Partners wil familie en vrienden die in juni deze uitdaging aangaan met een mooi bedrag op pad sturen.

FIT Partners organiseert evenement voor Giro Di Kika

Algemeen 468 keer gelezen

DEURNE - FIT Partners organiseert zaterdag 1 en zondag 2 april een sponsoractiviteit voor Giro Di Kika. Dit is een fietsevenement in juni, in en rondom de Dolemieten, waar in 5 dagen tijd geld wordt ingezameld voor Stichting Kinderen Kankervrij. FIT Partners wil familie en vrienden die in juni deze uitdaging aangaan met een mooi bedrag op pad sturen. 

Daarom ‘trappen’ ze zaterdag om 8.00 uur af met het fietsevenement, elk uur starten drie personen, dit wordt herhaald tot zondag 14.00 uur. “We proberen zoveel mogelijk kilometers bij elkaar te trappen. Wie liever meedoet met onze work-out marathon, kan zich inschrijven voor deelname van zaterdag 12.00 uur tot zondag 12.00 uur.” Ook hiervoor start elk uur een nieuwe groep van minimaal 3 personen. Deelname per fietsronde of work-out bedraagt 15 euro. 

Op zaterdagavond is er een feestavond voor alle deelnemers. Zondag om 16.00 uur wordt het eindbedrag bekendgemaakt. Publiek is zonder aanmelding welkom. Middels consumpties kan ook jij jouw bijdrage leveren aan dit goede doel. Er vindt een loting plaats met allerlei leuke prijzen. Uiteraard wordt ook gezorgd voor entertainment voor de aanwezige kinderen. Mail je naam en informeer naar de beschikbare plaatsen via: support@fit-partners.nl. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant