Bezoekers zullen door de eigen rijders van MC Deurne getrakteerd worden op spannende wedstrijden.
Bezoekers zullen door de eigen rijders van MC Deurne getrakteerd worden op spannende wedstrijden.

Spectaculaire wintercross bij Motorcrossclub Deurne

Algemeen 371 keer gelezen

DEURNE/LIESSEL - Op circuit de Galgenberg, gelegen in de bossen tussen Deurne en Liessel, gaat MC Deurne een mooi winters weekend tegemoet. Op zondag 12 februari gaat de motorcrossclub voor het eerst een wintercross organiseren met vele lokale toppers, maar ook rijders uit de top van Nederland zullen aan de start verschijnen.

Via de toegangsweg van Bijzonder Jeugdwerk, Meester de Jonghlaan , kunnen bezoekers het circuit bereiken. De aanvang van de wedstrijden zijn rond 11.00 uur. Voorafgaand worden door de deelnemers trainingsronden verreden. De entree is 5 euro en voor bezoekers tot 12 jaar is de entree gratis.

Bezoekers zullen door de eigen rijders van MC Deurne getrakteerd worden op spannende wedstrijden en zullen zeker strijden voor de dagprijzen vanwege het thuisvoordeel dat zij hebben. Daarnaast zullen zij natuurlijk extra hun best doen als familie, vrienden en bekenden langs de baan aanwezig zijn om hen aan te moedigen.

Op het terrein zal op zondag de kantine geopend zijn waarvan je gebruik kunt maken. Haal gerust een kopje koffie, warme soep of kies voor een van onze andere mogelijkheden, het terras zal beide dagen geopend zijn.

Uit de krant