Tim Akkerman en Jennie Lena treden tijdens Koningsnacht op in Deurne. (Foto: Mieke Kanters)
Tim Akkerman en Jennie Lena treden tijdens Koningsnacht op in Deurne. (Foto: Mieke Kanters)

Royal Music Night presenteert grote namen

Algemeen 1.140 keer gelezen

DEURNE – De Royal Music Night is na vier jaar terug op de Markt in Deurne tijdens Koningsnacht op 26 april. De Oranjevereniging is er weer in geslaagd om twee grote namen naar Deurne te halen voor deze avond: Tim Akkerman en Jennie Lena zullen er dit jaar een feest van maken. 

Dit jaar vindt de negende editie plaats van het spectaculaire evenement dat één keer per twee jaar plaats vindt in onze gemeente. Vanwege corona ging de editie in 2021 niet door. Het muziekspektakel is voor alle inwoners van Deurne gratis toegankelijk. Tim Akkerman en Jennie Lena zijn dit jaar de hoofdartiesten. Tim Akkerman werd bekend met de band Di-rect. De band behaalde een aantal top-10 hits in Nederland en hitparadenoteringen in het buitenland. In 2009 ging Akkerman solo verder. Hij toerde in het theater en sinds 2019 treedt hij op met zijn band The Ivy League. Tijdens Koningsnacht komt de talentvolle artiest naar Deurne als soloartiest. 

In 2015 maakte Jennie Lena grote indruk met haar auditie bij The Voice of Holland. Ze werd begeleid door coach Anouk en behoorde bij de laatste vier finalisten. Ze ontwikkelde haar eigen muzikale stijl en ging naar het buitenland voor shows. Ook zij is op 26 april in Deurne te gast. 

Lokaal en regionaal talent
Naast Tim Akkerman en Jennie Lena treden ook lokale en regionale talenten op. De Koninklijke Harmonie Deurne, een speciaal samengesteld combo en de Vocalettes zijn van de partij. De muzikale leiding is in handen van dirigent Martien Maas.

Koningsdag
Op Koningsdag is de traditionele slingermarkt door het centrum van Deurne. Er zijn diverse verenigingen en stichtingen die activiteiten voor de kinderen organiseren. Een hoogtepunt is het concert op Koningsmiddag georganiseerd door de Theo Lokin Stichting. Musicerende kinderen uit Deurne brengen dan hun talenten ten gehore op het grote podium op de Markt tijdens The Royal Music Experience. Ook is er dit jaar weer een Food Truck Event waar bezoekers terecht kunnen voor een hapje en drankje.

Kijk op www.deurnekleurtoranje.nl en volg ‘Deurne Kleurt Oranje’ op Facebook en Instagram voor alle informatie over de oranjefestiviteiten op 26 en 27 april.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant