In het dagelijks leven is het boerenbruidspaar bekend als Jan en Meggy Donkers.
In het dagelijks leven is het boerenbruidspaar bekend als Jan en Meggy Donkers.

Boerenbruidspaar in Zeilberg bekendgemaakt

Algemeen 4.180 keer gelezen

ZEILBERG – Janus van de Kling en Nella Feunkap zijn zaterdag 28 januari in Zaal de Zwaan bekendgemaakt als het boerenbruidspaar 2023 in Zeilberg. In het dagelijks leven is het boerenbruidspaar bekend als Jan en Meggy Donkers. Tevens werd Jeroen Donkers bekend gemaakt als Boerenpummel. Hij zal tijdens de carnavalsdagen een prominente rol krijgen rondom de boerenbruiloft.

Op een drukbezochte avond waar ook Carnavalsvereniging de Pottenbakkers present was, werden Janus van de Kling en Nella Feunkap bekend gemaakt als het boerenbruidspaar 2023.
Carnavalsdinsdag 21 februari om 15.00 uur zal het boerenbruidspaar in het onecht verbonden worden op het kerkplein in Zeilberg.
De ouders van de bruid en bruidegom zijn Mark en Robin Kuijpers en Rudolf van Ansem en Aukje Amijs, alias Loetje en Siska van de Kling en Fred en Fientje Feunkap. Als getuigen treden op Gijs Vinken en Daisy Luttikold, alias Piet Propsjot en Drieka Duimstok.

Na afloop van de trouwplechtigheid op het kerkplein zal de receptie en bruiloft plaatsvinden in Zaal de Zwaan in Zeilberg.

Uit de krant