Het was een succesvol weekend voor de turnsters van KDO Deurne met diverse medailles.
Het was een succesvol weekend voor de turnsters van KDO Deurne met diverse medailles.

Meerdere medailles bij turnwedstrijden KDO Deurne

Algemeen 520 keer gelezen

DEURNE - Afgelopen weekend turnden diverse turnsters van KDO Deurne hun eerste teamwedstrijd van dit seizoen in Valkenswaard. De Deurnese vereniging ging aan de haal met diverse medailles.

Op zaterdag was het de beurt aan de middenbouw niveau 4 en bovenbouw supplement E. Britt, Fem, Fiene, Liz, Milou en Yen lieten, met name op sprong en vloer, mooie en strakke oefeningen zien. Samen behaalden ze de bronzen medaille. Bij de bovenbouw turnden Ella, Monique en Yi Mei in teamverband samen met Dirkje en Lizette van turnvereniging de Molenwiek Asten. Met onder andere sterke brug- en balkoefeningen mochten ze gezamenlijk de gouden medaille omhangen. 

Zondag mochten de teams in de middenbouw niveau 5 en bovenbouw supplement F aantreden. Ayla, Djuna, Eefje, Janthe, Naomi en Sam turnden op alle toestellen nieuwe onderdelen en prima oefeningen. Hiermee werden ze verdiend 2e. Bij de bovenbouw vormden Lenn en Tessa samen met Evi, Lynn en Nienke, eveneens uit Asten, een team. Met hoge scores op balk en vloer, wist dit team er eveneens met de winst vandoor te gaan. De volgende wedstrijd wordt georganiseerd door KDO Deurne in sporthal De Peelhorst op zaterdag 18 en zondag 19 maart.

Uit de krant