Afbeelding

Vetlirre Medaille voor Leo Cuijpers

Algemeen 379 keer gelezen

DEURNE – Leo Cuijpers heeft zondag in ‘t Hofke van Marijke uit handen van prins Stef I van Cv de Heikneuters de Vetlirre Medaille ontvangen voor zijn jarenlange betrokkenheid en tomeloze inzet bij het vrijwilligerswerk in Sint Jozefparochie.

Hij heeft als lid/voorzitter van de oudervereniging van basisschool Dn Bogerd verschillende jaren mee de kinderoptocht op zaterdagmiddag met carnaval georganiseerd. Vanaf het eerste uur was hij betrokken bij de organisatie van de Heilight Parade, die jaarlijkse duizenden bezoekers trekt. 

Cuijpers heeft ook vrijwilligerswerk gedaan bij voetbalvereniging SJVV, is voorzitter van KDO Deurne en bondsraadslid van de KNGU. Daarnaast zat hij in de organisatie van 100 jaar Sint Jozefparochie. Verder is Cuijpers al jarenlang politiek actief voor het CDA, waar hij onlangs weer voorzitter is geworden. “Cv de Heikneuters is trots met zon vrijwilliger in hart en nieren en is een voorbeeld voor velen en we zijn dan ook vereerd deze namens de gemeente Deurne te mogen uitreiken”, laat de carnavalsvereniging weten.

Uit de krant