Na afloop van het toernooi was er een prijsuitreiking met de ouders erbij waarbij er per categorie een winnaar was.
Na afloop van het toernooi was er een prijsuitreiking met de ouders erbij waarbij er per categorie een winnaar was.

Geslaagd Sneeuwballentoernooi Schaakvereniging Deurne

Algemeen 319 keer gelezen

DEURNE - Het weer was gunstig gezind afgelopen donderdag 19 januari tijdens het jaarlijkse sneeuwballentoernooi van de Schaakvereniging Deurne want er lag sneeuw. Het was een druk bezocht toernooi met in totaal 24 deelnemers waarbij het evenwicht tussen de jongens en de meisjes precies 12-12 was. 

Er werden in groepen van 6 verschillende speelsterkte partijen gespeeld. Na afloop van het toernooi was er een prijsuitreiking met de ouders erbij waarbij er per categorie een winnaar was. De kinderen die in de prijzen waren gevallen zijn zittend van links naar rechts: Gaya Azadian en Jip Verbeek, staand: Maria Azadian, Mateo Suknovic, Noud Egelmeers en Livia Hu.

Iedere donderdag vinden er in wijkhuis D’n Houtenhoek in Deurne schaaklessen plaats voor de jeugd van 19:00 uur tot 20:00 uur. Wil je ook een keer komen kijken en ervaren of schaken je iets lijkt? Meld je dan aan voor een proefles bij Ger Dekker: voorzitter@schaakverenigingdeurne.nl. Schaakvereniging Deurne, afgekort SV Deurne, is een vereniging met een lange historie en is aangesloten bij de NBSB (Noord Brabantse Schaak Bond).

Uit de krant