Linc is een netwerkclub die ondernemers en ondernemende mensen samenbrengt. (Foto: Maartje Verhees)
Linc is een netwerkclub die ondernemers en ondernemende mensen samenbrengt. (Foto: Maartje Verhees)

Linc viert lustrum met festival

Algemeen 949 keer gelezen

DEURNE - Linc organiseert op vrijdag 27 januari het Linc your friend festival. Het evenement staat in het teken van nieuwe kennis opdoen, elkaar ontmoeten en een hoop gezelligheid. Dat is ook precies waar de Deurnese netwerkclub voor staat. Het festival vindt plaats in het Cultuurcentrum in Deurne en start vanaf 19.30 uur. Iedereen is van harte welkom en de entree is gratis.

Linc is een netwerkclub die ondernemers en ondernemende mensen samenbrengt. Met het Linc your friend festival viert zij haar eerste lustrum. Het festival wordt mede mogelijk gemaakt door de eigen leden. Er is die avond van alles te doen en beleven. Ook is er natuurlijk volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van een lekker hapje en een drankje, is er livemuziek en staat er een boeiende spreker op het programma.

Goede gesprekken 
Bestuurslid Antonie van der Heijden belooft de bezoekers van het gratis toegankelijke Linc your friend festival dat ze met meer weggaan dan ze binnenkwamen. “Dat is ook het motto tijdens onze bijeenkomsten”, vertelt hij. Bezoekers keren in ieder geval met een goodiebag vol producten van lokale ondernemers terug naar huis. Bovenal moeten ze er een boel frisse ideeën rijker van worden. “Die deel je het best door met een biertje in de hand te praten over waar je nu écht gepassioneerd over bent”, aldus Linc-voorzitter Ilona van Teeffelen.

Mix van leeftijden
De Linc-leden vormen een hele mooie mix van leeftijden volgens Marloes Kooter: “Niet alleen jonge mensen zijn lid. Veertien procent van onze leden is vijftigplusser.” De club staat ook niet alleen open voor ondernemers, maar ook voor ondernemende mensen in loondienst. Zo is accountant Dorian Joosten onlangs toegetreden tot het bestuur van de netwerkvereniging. “De manier waarop we onze bijeenkomsten invullen spreekt een hele brede doelgroep aan. Het is altijd een combinatie van kennis opdoen en een flinke dosis gezelligheid. We doen het gewoon graag nét even anders. Zo ontstond ook het idee voor dit festival.”

Het Linc your friend festival vindt plaats in het Cultuurcentrum in Deurne en begint om 19.30 uur. Aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis.

Kijk voor meer informatie op de website van Linc: www.lincnetwerk.nl.

Uit de krant