Afbeelding

Geslaagde 38e editie Zandboscross in Deurne

Algemeen 717 keer gelezen

DEURNE - Op zondag 27 november vond de door de Atletiekvereniging Deurne georganiseerde, jaarlijkse Zandboscross plaats. Dit jaar konden de organisatie met een aantal van bijna 500 deelnemers, spreken van een zeer geslaagd evenement.

De Zandboscross valt onder de Limbra Cross-competitie. Dit zijn jaarlijkse crossen die vanaf oktober tot en met maart worden georganiseerd door diverse hardloopverenigingen in de omgeving.

De weersvoorspellingen waren dit jaar niet al te best. Helaas is dat vaker de laatste jaren, maar uiteindelijk vielen de voorspellingen mee. Er was wel wat regen gedurende de dag, maar het mocht eigenlijk geen naam hebben. Voor de lopers was de temperatuur en vochtigheid prima om te lopen. Alle deelnemers kregen na deelname een chocoladeletter. 

Anders dan andere crossen, die vallen onder de Limbra Cross, heeft Deurne een recreantencross. Hierbij kunnen de atleten kiezen tussen een lange cross (3 ronden) en een korte cross (2 ronden) in het bos met een dito heuvel. Er waren dit jaar ook ontzettend veel Deurnese (wedstrijd)atleten van de partij.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant