De jubilarissen van links naar rechts: Mart van Dam, Wim van Goch, Harrie van den Elsen, Edy Lenssen. Uiterst recht staat Rob van Berlo namens oprichter Tonny van Berlo. Op de foto ontbreken Johnny Vrijnsen en Cor Madou.
De jubilarissen van links naar rechts: Mart van Dam, Wim van Goch, Harrie van den Elsen, Edy Lenssen. Uiterst recht staat Rob van Berlo namens oprichter Tonny van Berlo. Op de foto ontbreken Johnny Vrijnsen en Cor Madou.

AV-LGD viert 40-jarig jubileum en huldigt jubilarissen

Algemeen 680 keer gelezen

DEURNE - Precies veertig jaar na de oprichtingsdatum op 20 zondag november heeft AV-LGD het jubileum een extra feestelijk tintje gegeven met een koppelcross, het huldigen van de jubilarissen en het presenteren van een jubileumboek.

Eerst was er voor de wandelaars een tocht van 5 kilometer in het Zandbos. De atleten namen daar deel aan een koppelcross, waarbij een volwassene en een jeugdlid aan elkaar werden gekoppeld. Elk koppel liep in estafettevorm om beurten vijf maal een ronde van 500 meter en 1000 meter. Na dit actieve gedeelte was iedereen uitgenodigd om bij Green Valley Estate de jubilarissen van de vereniging in het zonnetje te zetten.

Onder belangstelling van 150 leden en familie heette voorzitter Koen van Kessel allen welkom. Na een korte terugblik volgde een woord van dank aan de twee oprichters Tonny van Berlo en Cor Madou. Zij hebben in 1982 met Lopersgroep Deurne de basis gelegd voor een mooie atletiekvereniging in Deurne. Onder bezielende leiding van Van Berlo hebben veel vrijwilligers een bijdrage geleverd aan deze bloeiende vereniging. AV-LGD telt vijf leden die vanaf het eerste uur betrokken zijn bij de vereniging: Mart van Dam, Harrie van den Elsen, Wim van Goch, Edy Lenssen en Johnny Vrijnsen. Zij zijn hiervoor in het zonnetje gezet met een bos bloemen. 

Tevens zijn aan hen de eerste exemplaren van het jubileumboek “ATLETIEKVERENIGING LOPERSGROEP DEURNE 40 JAAR” uitgereikt.

Het jubileumboek geeft in woord en beeld de geschiedenis van de vereniging weer. Alle leden en sponsoren hebben een exemplaar ontvangen. Er is nog een beperkt aantal boeken beschikbaar voor oud-leden, zolang de voorraad strekt. Belangstellenden kunnen zich hiervoor aanmelden via het emailadres jubileumboek@kpnmail.nl

Uit de krant