De mountainbikers kunnen op 10 december het parcours verkennen. (Foto: Rob Fritsen)
De mountainbikers kunnen op 10 december het parcours verkennen. (Foto: Rob Fritsen)

Voorverkenning Cross Duatlon De Peel

Algemeen 240 keer gelezen

DEURNE - Op zaterdagmiddag 10 december hebben deelnemers aan Cross Duatlon De Peel de mogelijkheid om onder begeleiding het mountainbikeparcours te verkennen. Dit zal gebeuren in een rustig tempo. De organisatie achter de run-bike-run wedstrijd, die op donderdag 29 december plaats zal vinden vanaf Green Valley Estate, biedt op deze manier de mogelijkheid om het parcours in het Zandbos te leren kennen.

Cross Duatlon De Peel kent een maximum van 150 individuele startplekken voor de solowedstrijd die om 12.45 uur van start gaat. Sanne van Paassen, één van de zes organisatieleden, meldt dat geïnteresseerden snel zullen moeten zijn met inschrijven. “Het is goed te zien dat het cross-seizoen is losgebarsten. We naderen de inschrijflimiet, het gaat echt nog om een paar plekjes die beschikbaar zijn. Wil je nog deelnemen dan zou ik niet wachten en snel inschrijven via www.crossduatlondepeel.nl.” Op 15 december sluit de inschrijving voor de Cross Duatlon De Peel.

Ook de laagdrempelige duo- en triowedstrijd die om 10.00 uur van start gaat, loopt vol. Zo’n 50 teams bestaande uit twee of drie sportievelingen hebben zich tot op heden ingeschreven. Dit aantal bestaat uit bedrijventeams en vriendenteams die het veelzijdige parcours in het Zandbos zullen gaan afleggen. 

Organisatielid Ton van Empel uit Asten zegt dat er nog ruimte is om je als team aan te melden. “We kunnen nog enkele tientallen teams meer ontvangen. Op 15 december sluit de inschrijving, dus zorg dat je je kompanen voor die tijd overtuigd hebt en bent ingeschreven.” Er wacht iedere deelnemer na de finish een medaille en de consumptiebonnen die ook bij de inschrijving inbegrepen zijn, kunnen in de sfeervolle horecagelegenheid van Green Valley Estate verzilverd worden.

Aanmelden voorverkenning
De voorverkenning start om 14.00 uur vanaf de parkeerplaats van Green Valley Estate, Bruggenseweg 11A in Deurne. Deelnemers worden verzocht zich aan te melden door het versturen van een mail met onderwerp ‘voorverkenning’ aan info@crossduatlondepeel.nl.

Uit de krant

Uit de krant