Theatergroep Wizzel staat vier keer op de planken met de voorstelling 'De zus van Sinterklaas'.
Theatergroep Wizzel staat vier keer op de planken met de voorstelling 'De zus van Sinterklaas'.

Theatergroep Wizzel presenteert ‘De zus van Sinterklaas’

Algemeen 990 keer gelezen

DEURNE - Theatergroep Wizzel heeft de productie dit jaar doorgeschoven naar november/december. Voor de verandering spelen zij een Sinterklaasvoorstelling. Iets wat Wizzel al heel lang op het wensenlijstje had staan. ‘De zus van Sinterklaas’ is een voorstelling vol verrassingen, spanning en met veel humor. Ook de volwassenen zullen zich kostelijk vermaken. Na de voorstelling is er een ‘meet and greet’ met de pieten én met Sinterklaas.

Ilse Spierings-Meulendijks heeft dit verhaal bedacht, Leon van der Elsen heeft het geschreven. Gabriël van Eekelen en Wilma van Dijk hebben de regie in handen.

Sinterklaas en zijn pieten zijn bekend van het Sint Nicolaasfeest, maar de zus van de Sint - Klazien heet ze - is dat niet. Terwijl ze altijd alles regelt. Daarom wil ze wel eens voor één dagje zelf Sinterklaas zijn. Dat vindt de Sint goed. Maar dan zijn er boeven die heel gemene plannetjes hebben… En de politie wil niet meewerken! Zou het goed aflopen? Meestal wel, hè!

Behalve Sint en zijn zus Klazien zijn er veel pieten: de Hoofdpijnpiet, de Luisterpiet, de Paniekpiet, de Hoofdpiet en de Roddelperspiet. Naast de politiemannen Beck en Frost zijn er boekhouder Ursula en rapper Moos en dan ook nog een eigenaardig zweverig kruidenvrouwtje. Deze laatste zal het verhaal een heel andere draai geven…

Er zijn vier voorstellingen. De première is zondag 20 november om 15.00 uur in De Kastanje in Liessel. Zaterdag 26 en zondag 27 november treedt de theatergroep op om 15.00 uur in Den Draai in Deurne/Zeilberg. De laatste uitvoering is op zaterdag 3 december om 13.30 uur in zaal ‘t Brandpunt in Brandevoort, Helmond. 

Kaartjes

Kaartjes in de voorverkoop kosten 6.50 euro en zijn te verkrijgen op www.theatergroepwizzel.nl en bij Intertoys, Deurne, Torenstraat 5 Deurne, Den Draai, Blasiusstraat 2 Deurne en Wijkhuis ‘t Brandpunt in Brandevoort-Helmond. Verkoop aan de zaal 7.50 euro.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant