Afbeelding

Optreden La Lune Noire in De Roos

Algemeen 717 keer gelezen

DEURNE - De band La Lune Noire staat op zaterdag 22 oktober samen met OCD op de planken in OJC de Roos in Deurne. Het optreden begint om 20.00 uur. Kaartjes á vijf euro zijn verkrijgbaar bij de entree van het jongerencentrum.

La Lune Noire is een Nederlandse band met een Franse naam en Engelse teksten. Ze flirten graag met de muziekgenres Industrial, New Wave, EBM, synthpop, maar de meesten menen in de muziek de alternatieve 80’s te horen met een moderne twist. Denk aan bands zoals Gary Numan, Depeche Mode, Killing Joke, Sisters of Mercy en Front 242, maar de band is er trots op dat ze hun eigen stijl hebben ontwikkeld met dreigende synth leads, schreeuwende punky gitaren, Gregoriaanse koren en prettig dansbare arps. 

La Lune Noire heeft gespeeld met de bands Clan of Xymox, Diary of Dreams en VNV Nation, en speelde op de festivals W-festival, Dubhfest, Summer Darkness, Synthetic City London, Black-Out Festival en Sinner’s Day. Ze hebben onlangs hun zesde album uitgebracht met de naam Complot (fictional facts) en zullen in De Roos een aantal nummers van dit album spelen, maar ook nummers van eerdere albums.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant