Maandagochtend werd bij de scholen van IVO Deurne de vlag gehesen ter ere van het 25-jarig jubileum.
Maandagochtend werd bij de scholen van IVO Deurne de vlag gehesen ter ere van het 25-jarig jubileum.

IVO Deurne viert 25-jarig jubileum

Algemeen 372 keer gelezen

DEURNE - Bij IVO Deurne werd maandag een speciale vlag gehesen om te vieren dat ze 25 jaar geleden met een aantal scholen de samenwerking aangingen. Het betrof destijds het Peellandcollege, Alfrinkcollege en het Hub van Doornecollege. Later kwam ook het Sprongcollege bij de scholengroep.

Wie een jubileum heeft mag dat vieren. De speciale 25-jaar vlag wappert de komende tijd bij de vier scholen en natuurlijk is er tijd voor een feestje. Voor alle leerlingen was er een gratis ijsje. IVO Deurne laat weten vol tevredenheid terug te kijken op de afgelopen 25 jaar en met evenveel vertrouwen kijken ze ook vooruit. 

Binnenkort start de nieuwbouw voor het Alfrinkcollege en het Sprongcollege. En voor het eerst wordt er in oktober een Kijkdag gehouden dit jaar. Om eventuele beperkingen door corona voor te zijn, houdt de scholengemeenschap al op woensdag 12 oktober de jaarlijkse Kijkdag. Tijdens die dag kunnen kinderen van groep 7 en 8 met hun ouders de scholen bezoeken om de sfeer te proeven bij de verschillende IVO Deurne-scholen. De kijkdag vindt plaats van 16:00 uur tot 19:00 uur.

Uit de krant

Uit de krant