Hannah Bekkering en Sem Rooijakkers van de band Blending Vocals sluiten op 26 augustus de reeks af. (Foto: Facebook Blending Vocals)
Hannah Bekkering en Sem Rooijakkers van de band Blending Vocals sluiten op 26 augustus de reeks af. (Foto: Facebook Blending Vocals)

Elke vrijdag in augustus livemuziek bij het Cultuurcentrum

Algemeen 364 keer gelezen

DEURNE - Friday Night Live is een nieuw initiatief van het Cultuurcentrum. Elke vrijdagavond in augustus kun je genieten van livemuziek op het terras op Martinetplein. De toegang is gratis en de avonden beginnen om 20.00 uur. 

Daan Wolfs mag het spits afbijten op de eerste Friday Night Live op 5 augustus. Wolfs is een veelzijdig muzikant. Hij is zanger, pianist, gitarist, producer, componist, entertainer, songwriter en muziekcoach. Op vrijdag 12 augustus laat de lokale band Wallpaper je genieten van easy listening en laid back muziek. Wallpaper bestaat uit drie muzikanten; Wilbers op drums, Henk van Hemert op basgitaar en Toon van der Aa op akoestische gitaar. Het genre muziek dat het trio speelt, bestaat uit nummers voor een breed publiek. Bekende populaire nummers in een akoestisch jasje. Bijvoorbeeld muziek van Tom Petty, Snow Patrol, David Bowie en zelfs van Paul Carrack. 

Nienke Wijnhoven is geen onbekende bij het Cultuurcentrum, tijdens de previewavond zong ze de sterren van de hemel. Op vrijdag 19 augustus komt ze samen met haar pianist weer iedereen kippenvel bezorgen. Oud-stagiaire van het Cultuurcentrum Hannah Bekkering en Sem Rooijakkers van de band Blending Vocals sluiten op 26 augustus de reeks af. 

Uit de krant

Uit de krant