Vanaf 10.00 uur verzamelen de tractoren op het plein bij de kerk en worden de deelnemers bij Café Bright Side ontvangen.
Vanaf 10.00 uur verzamelen de tractoren op het plein bij de kerk en worden de deelnemers bij Café Bright Side ontvangen.

VC de Krum organiseert toch nog een Tractor Toertocht

Algemeen 363 keer gelezen

ZEILBERG - Door alle drukte tussen de evenementen door heeft VC de Krum op de valreep besloten na twee jaar stilte weer een Oldtimer Tractor Toertocht te organiseren. Deze 23e tocht door de Peel vindt komende zondag vanaf 11.00 uur plaats. 

Hiermee heeft de organisatie voor komende week een belangrijke uitdaging om genoeg deelnemers bijeen de verzamelen. Bij voldoende vooraanmeldingen zal deze vertrekken vanaf de vaste startlocatie bij Café Bright Side in Zeilberg. Vanaf 10.00 uur verzamelen de tractoren op het plein bij de kerk en worden de deelnemers bij Café Bright Side ontvangen voor een kop koffie en een broodje waarna de tocht omstreeks 11.00 uur van start zal gaan. 

Halverwege de tocht maken ze een picknickstop voor het nuttigen van broodjes hamburger, koffie en frisdrank. Deze locatie staat jaarlijks garant voor een mooie bezienswaardigheid om naar uit te kijken. Omstreeks 17.00 uur zal de tocht met een goede uitgebreide versnapering (eten en drinken) weer eindigen. Voor deelname aan deze tocht kan vooraf worden ingeschreven via 06-53 25 18 08 of via e-mail info@vcdekrum.nl. Ga voor meer informatie naar de website www.vcdekrum.nl.

Uit de krant