Voorzitter Bart van Goch van MHC Deurne had het druk met het huldigen van alle kampioenen.
Voorzitter Bart van Goch van MHC Deurne had het druk met het huldigen van alle kampioenen.

MHC Deurne huldigt elf kampioenselftallen

Algemeen 421 keer gelezen

DEURNE - Het was genieten op een zonovergoten Sportpark de Kranenmortel tijdens de huldiging van de hockeykampioenen van MHC Deurne. In het eerste volledige seizoen na corona had voorzitter Bart van Goch het druk met de huldiging van elf kampioenen in de jeugd.

In elke leeftijdscategorie waren er tenminste één of meerdere kampioenen te melden. Ook Dames 2 en de dames van de donderdagavondcompetitie werden in het zonnetje gezet met het behalen van hun kampioenschap. Verder was er die zondag nog een knappe winstpartij van Heren 1 en won Dames 1 haar laatste thuiswedstrijd van kampioen Heesch. Als laatste werd er nog afscheid genomen van de dames Veteranen A, die na jaren trouwe dienst stoppen met het spelen van competitiewedstrijden. Dit team herbergt vele vrijwilligers en jubilarissen door de jaren heen.

Het eerste damesteam van MHC Deurne speelt aanstaande zondag play-off wedstrijden op de velden van Upward in Arnhem voor promotie naar de derde klasse. Dit zou een mooie bekroning zijn op het sterke seizoen, waarin Deurne knap tweede werd direct achter kampioen Heesch.

Afbeelding

Uit de krant