Er kan tijdens de beurs gesnuffeld worden tussen meer dan 95.000 (vinyl) singles, lp’s, CD’s en DVD’s.
Er kan tijdens de beurs gesnuffeld worden tussen meer dan 95.000 (vinyl) singles, lp’s, CD’s en DVD’s.

Grote CD- en platenbeurs strijkt weer neer in Neerkant

Algemeen 492 keer gelezen

NEERKANT - Oldies Club Neerkant organiseert op zondag 29 mei een grote internationale CD- en platenbeurs. De beurs wordt gehouden in gemeenschapshuis De Moost in te Neerkant. De zaal gaat open om 11.00 uur en er zullen standhouders uit Nederland, België en Duitsland aanwezig zijn. Er kan tijdens de beurs gesnuffeld worden tussen meer dan 95.000 (vinyl) singles, lp’s, CD’s en DVD’s. De zaal is geopend tot 17.00 uur en de entree en het parkeren is gratis.

Oldies Club Neerkant bestaat al bijna 40 jaar en organiseert al vanaf het prille begin de bekende platenbeurzen die elke keer weer door vele muziekliefhebbers uit heel Nederland, België en Duitsland bezocht worden. Twee jaar lang was het niet mogelijk om zo’n grote platenbeurs te organiseren door de coronaregels. Maar de leden van Oldies Club Neerkant zijn erg enthousiast en staan te springen om weer aan de (platen-)bak te mogen. 

De beurs wordt gehouden in het gemeenschapshuis De Moost in Neerkant, waar gebruikt wordt gemaakt van diverse zalen. Dit betekent niet alleen een groot aanbod van geluidsdragers, maar ook bredere looppaden, waardoor de bezoekers rustig hun favoriete platen kunnen uitzoeken met op de achtergrond bekende deuntjes van weleer aangevuld met historische en authentieke opnamen van radio-uitzendingen uit vervlogen tijden. Voor iedereen zit er wel iets tussen, want vrijwel elk genre is vertegenwoordigd. Collectorsitems of gewoon die megahit. 

Ook bezitters van de razend populaire jukeboxen komen aan hun trekken, want of het nu oude meezingers of meedeiners zijn, vele favoriete deuntjes waar u wellicht lang voor hebt moeten zoeken, liggen op deze CD- en platenbeurs op u te wachten. En bijna altijd gesorteerd op artiest, jaartal of muzieksoort. Tijdens deze beurs zal Radio Extra Gold vanaf 12.00 uur rechtstreeks uitzenden vanuit De Moost. Internetradiostation Radio Extra Gold is de goudmijn van 50 jaar popmuziek en overal te beluisteren via internet. Met de grote hits uit je jeugd, dat lang geleden voor het laatst gehoorde juweeltje, die vergeten klassieker. Kortom, Radio Extra Gold staat garant voor de passende sfeer tijdens de CD- en Platenbeurs, maar is natuurlijk ook thuis te horen. Radio Extra Gold heeft zijn wortels in het zeezendertijdperk, toen stations als Radio Veronica en Radio Noordzee zorgden voor de muzikale omlijsting van onze jeugd in Nederland en Vlaanderen. Deejays van toen en nu presenteren 24 uur per dag verse programma’s voor een trouwe en dagelijks groeiende luisterschaar. Kijk voor meer informatie op internet bij www.OldiesClubNeerkant.nl

Uit de krant