Er wordt gestart en gefinisht op de Markt in Deurne. (Archieffoto: Hein van Bakel)
Er wordt gestart en gefinisht op de Markt in Deurne. (Archieffoto: Hein van Bakel)

Inschrijven 59-ste editie avondvierdaagse Deurne gestart

Algemeen 397 keer gelezen

DEURNE - Van woensdag 8 juni tot en met zaterdag 11 juni vindt de 59-ste editie van de avondvierdaagse Deurne plaats . Elke dag zijn er drie routes uitgezet voor groepen, scholen en individuele deelnemers. Er wordt gestart en gefinisht op de Markt in Deurne.

Starttijden zijn voor de 5 kilometer tussen 18:30 uur en 19:00 uur, voor 10 kilometer tussen 18:15 en 18:45 uur en voor de 15 kilometer tussen 18:15 en 18:30 uur. Bij het Martinetplein is een fietsenstalling met toezicht. Het thema van de avondvierdaagse is dit jaar Deurne 1300. Je kunt met je school, vereniging of als individu dit thema uitdragen door middel van geluid, expressie en/of uitdossing. Voor de meest creatieve wandelaars zijn er prijzen te winnen. Op zaterdag wordt er ‘s middags gewandeld. 

De avondvierdaagse wordt die dag afgesloten met het traditionele bloemendefilé, dat om 15:30 uur begint bij wijkgebouw D’n Houtenhoek, Haydenstraat 30 in Deurne. De Koninklijke Harmonie Deurne zal de wandelaars muzikaal begeleiden naar de Markt waar de prijsuitreiking plaatsvindt. Aanmelden kan via www.avondvierdaagse.nl. Inschrijven kan ook bij VVV Deurne aan de Kerkstraat 2C en vanaf woensdag 8 juni iedere avond bij het secretariaat in het gemeentehuis. Deelname kost 3,00 euro per persoon. 

Uit de krant