Nadat de markt twee jaar niet heeft kunnen plaats vinden kan de afdeling met de 43e editie de traditie in 2022 weer voortzetten.
Nadat de markt twee jaar niet heeft kunnen plaats vinden kan de afdeling met de 43e editie de traditie in 2022 weer voortzetten.

Planten- en tuinmarkt in het centrum van Deurne

Algemeen 991 keer gelezen

DEURNE - Groei & Bloei afdeling Deurne/Venray organiseert zaterdag 7 mei van 10.00 uur tot 16.00 uur een plantenmarkt/tuinmarkt op en rond het Martinetplein in het centrum van Deurne. Toegang is gratis.

Nadat de markt twee jaar niet heeft kunnen plaats vinden kan de afdeling met deze 43e editie de traditie in 2022 weer voortzetten. Er is een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan bloemen en planten, met (hobby)kwekers uit Nederland en België. Ook tuindecoraties en aanverwante artikelen ontbreken niet. Een totaaloverzicht van alle deelnemers is te vinden op de website www.deurne.groei.nl. Ook voor kinderen is een bezoekje aan de tuinmarkt de moeite waard. Groei & Bloei, afdeling Deurne/Venray verzorgt op de markt een kinderkraam. Kinderen kunnen onder begeleiding aan de slag om voor Moederdag van bloemen en plantjes een groene creatie te maken. Ook hier zijn geen kosten aan verbonden.

In de speciaal hiervoor ingerichte marktkraam is ook volop informatiemateriaal van de afdeling Groei & Bloei Deurne/Venray zelf te krijgen. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant