Jaap Spooren van stichting LinQ bij het Tour du ALS kickoff-evenement. Op 9 juni wordt de Mont Ventoux beklommen voor het goede doel.
Jaap Spooren van stichting LinQ bij het Tour du ALS kickoff-evenement. Op 9 juni wordt de Mont Ventoux beklommen voor het goede doel.

Stichting LinQ beklimt Mont Ventoux voor goed doel

Algemeen 181 keer gelezen

DEURNE - Twaalf cliënten en tien begeleiders van jeugdzorgstichting LinQ uit Deurne reizen begin juni af naar Zuid-Frankrijk om tijdens de Tour du ALS geld in te zamelen voor Stichting ALS Nederland. Onder het motto ‘Samen trappen we ALS de wereld uit’ beklimmen ze samen met honderden fietsers, hardlopers en wandelaars en met ALS-patiënten op 9 juni de iconische Mont Ventoux. 

De deelnemers doen dit om zoveel mogelijk geld op te halen voor de strijd tegen de dodelijke spierziekte ALS. De komende weken organiseert Stichting LinQ allerlei sponsoractiviteiten om zoveel mogelijk geld bij elkaar te verzamelen voor het goede doel. 

Op woensdag 11 mei is er een ‘Garage Sale’ op de locatie Dukaat 17b in Deurne van 12.00 uur tot 17.00 uur. Allerlei goed bruikbare spullen zullen door de deelnemers en begeleiders van LinQ worden uitgestald en worden verkocht aan de bezoekers. De opbrengst van deze verkoop komt volledig ten goede aan de Stichting ALS. 

Ook vindt er een dienstenveiling plaats waarbij je mee kan bieden op leuke items die de begeleiders van Linq aanbieden, zoals geiten knuffelen bij Anke, een motorrit met Frans, een heerlijke gebakken taart door Sarah en Sandra, een outdoor kinderfeestje georganiseerd door Jaap en een taxirit met de Ford van Raymond.

Op zaterdag 14 mei van 14.00 uur tot 16.00 uur organiseert Stichting LinQ een sponsormiddag op locatie Duifweg 4a in Deurne. Tijdens deze middag zullen er allerlei activiteiten plaatsvinden bedacht door de jongeren van de stichting. Zo is er bijvoorbeeld een loterij, grabbelton, ritje met kar en Jacky het paard, verkoop van zelfgemaakte producten, muziek en een vlechtworkshop. Ook tijdens deze middag kan je nog bieden op de dienstenveiling. En natuurlijk vragen ze een kleine bijdrage voor het goede doel. 

Iedereen die de deelname van Stichting Linq aan Tour Du ALS met een donatie wil sponsoren kan dat natuurlijk ook doen. Neem dan contact op via telefoonnummer 06-38070732 of stuur een email naar info@stichtinglinq.nl voor de diverse mogelijkheden. Alle opbrengsten gaan in zijn geheel naar Stichting ALS Nederland. Stichting LinQ maakt later bekend hoeveel geld er is opgehaald voor het goede doel. 

Uit de krant