(Archieffoto: Hein van Bakel)
(Archieffoto: Hein van Bakel)

Deurnese huisartsen roepen op: ‘Elke boosterprik telt!’

Algemeen 1.834 keer gelezen

DEURNE - De Deurnese huisartsen komen aankomende woensdag 12 januari nogmaals in actie voor iedereen vanaf 18 jaar of ouder en met een huisarts in Deurne. In de kerk in het centrum van Deurne zetten zij van 13.00 uur tot 18.00 uur boosterprikken.

‘Nederland zit helaas weer op slot. We willen dit niet meer! Hoe eerder we een hoog boosterpercentage halen, hoe beter. We willen als huisartsen hieraan een bijdrage leveren. Vandaar dat er in Deurne nog 1 keer een gezamenlijke actie is om een boosterprik te laten zetten’, aldus de huisartsen.

Iedereen van 18 jaar of ouder met huisarts in Deurne, die nog geen boosterprik heeft gehad en waarbij de laatste vaccinatie/ Covid besmetting langer dan 3 maanden geleden is gezet, is welkom ,maar op is op.

‘Je hoeft geen afspraak te maken of aan te melden. Graag meenemen, BSN nummer, naam, geboortedatum, woonplaats, emailadres en mobiel nummer, naam eigen huisarts en eerdere vaccinaties op schrift (op papier meenemen) en voorafgaand aan vaccinatie in de kerk afgeven. Medische bezwaren, problemen of vragen dient u vooraf te bespreken met uw eigen huisarts. (https://www.rivm.nl/documenten/gezondheidsverklaring-boostervaccinatie) Mocht je al een afspraak bij de GGD hebben gemaakt dan ben je alsnog welkom om de boosterprik bij ons eerder te halen. De afspraak moet dan wel bij de GGD worden afgemeld.’

Uit de krant