Er zijn veel lopers die zich wagen aan de challenge van Lopersgroep AV-LGD. Op de foto Stan Zeegers.
Er zijn veel lopers die zich wagen aan de challenge van Lopersgroep AV-LGD. Op de foto Stan Zeegers.

Veel lopers bezig met Solo booster challenge

Algemeen 175 keer gelezen

DEURNE - Lopersgroep AV-LGD organiseert in deze lockdown-periode een ‘Solo booster challenge’ om beginnend en ervaren hardlopers in deze moeilijke tijd toch een sportieve uitdaging te bieden. Inmiddels doen er al flink wat mensen mee.

De challenge betreft een 5 en 10 kilometer loop die volledig is uitgepijld en waar via Strava club ‘AV-LGD aan kan worden deelgenomen. Start en finish zijn bij de accommodatie van AV-LGD, Vloeieindsedreef 13, in Deurne. Deelname is mogelijk voor iedereen en is gratis. Inmiddels is de challenge anderhalve week onderweg. 

Op de 5 kilometer bij de heren gaat Mark van Kessel aan kop met een tijd van 16.01. De beste vrouw op deze afstand is Evi Joosten met een tijd van 19.45. Bij heren op de 10 kilometer heeft Stan Zeegers de leidende positie met een tijd van 35.43. De beste vrouw op deze afstand is Tonny Kersten (53.30). De booster challenge loopt nog door tot en met vrijdag 14 januari. Voor alle deelnemers ligt er een verrassing klaar bij een etablissement in Deurne en na afloop van deze challenge worden er onder alle deelnemers een aantal leuke prijzen verloot.

Uit de krant