Afbeelding

AV-LGD solo booster challenge

Algemeen 272 keer gelezen

DEURNE - De hardloopvereniging AV-LGD houdt tot 14 januari een speciale solo booster challenge.

“We weten allemaal hoe belangrijk het is om in deze tijd te blijven sporten. Als AV-LGD proberen we dat natuurlijk ook te stimuleren en te organiseren. Om iedereen een positieve energieboost te geven, organiseren we de AV-LGD solo booster challenge”, aldus de vereniging. Start en finish zijn voor de accommodatie van AV-LGD (Vloeieindsedreef 13). 

Een 5 en 10 kilometer hardloopronde door de mooie en verkeersluwe omgeving van Deurne. Deelname is eenvoudig. Word lid van club AV-LGD op strava en ga de sportieve uitdaging aan. Via Strava zijn ook beide segmenten (5 en 10 km) te downloaden en te bekijken. De route zal ook uitgepijld worden. 

Voor alle deelnemers boven de 18 jaar ligt er een energieboost klaar aan de Molenlaan 1. “Daarnaast maken we natuurlijk een eindklassement op en hebben we voor de winnaar bij de heren en dames een mooie prijs klaarliggen. Verder zullen we onder alle deelnemers een aantal leuke prijzen verloten.”

De solo challenge loopt van woensdag 22 december tot en met vrijdag 14 januari 2022 en deelname is mogelijk voor iedereen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant