Afbeelding

Van onze partner - Evers & Evers: dé specialist op het gebied van glas

Algemeen 62 keer gelezen

Evers & Evers uit Helmond is al sinds 2004 gespecialiseerd op het gebied van glas en interieurglas. Van isolatieglas en veiligheidsglas tot glazen wanden en balustrades. En ook glas in lood is een ambacht dat ze tot in de puntjes beheersen. Met ruim 30 jaar ervaring in de glaswereld gaan ze geen enkele uitdaging uit de weg. 

Uitsluitend producten van hoogwaardige kwaliteit

Kwaliteit staat bij Evers & Evers hoog in het vaandel. Ze werken uitsluitend met producten van hoogwaardige kwaliteit. Het is een echte voorloper qua ontwikkelingen op glasgebied. Als bedrijf vervaardigen, bewerken, leveren én monteren ze hoogwaardig glas en interieurglas. En dat zoveel mogelijk in eigen beheer. Er wordt onderscheid gemaakt tussen glas en interieurglas. 

Glas

Met glas worden de verschillende soorten glas om te gebruiken in ramen en deuren bedoeld. Zoals dubbel glas, gelaagd glas, veiligheidsglas of figuurglas. Glas voor ramen en deuren is altijd ruim op voorraad bij Evers & Evers. Naar welke glassoort je ook op zoek bent, ze voorzien je graag van een goed advies. 

Interieurglas

Interieurglas is tegenwoordig niet meer weg te denken in het interieur. Interieurglas zorgt voor een natuurlijke lichtinval, is mooi en heeft een enorme meerwaarde in de betreffende ruimte. Glas is veelzijdig, overal toepasbaar en zorgt voor transparantie en openheid in je woning of pand. Qua interieurglas kun je onder andere denken aan glazen deuren, trappen, balustrades of een glazen aanrechtblad. 

Duurzamere oplossing voor jouw glaswerk

Ben je op zoek naar een duurzamere oplossing voor het glaswerk in je woning? Dan biedt FINEO-glas de uitkomst. FINEO-glas is een dunne, vacuüm geïsoleerde glassoort met een zeer hoge thermische isolatie. Hierdoor kan de temperatuur in de ruimte beter gereguleerd worden, wat weer terug te zien is op de energierekening. 

Wanneer je kiest voor FINEO-glas voor het renoveren of verduurzamen van je woning kun je bovendien subsidie aanvragen. Deze glassoort voldoet namelijk aan de subsidie-eisen dankzij de Gecontroleerde Kwaliteitsverklaring. 

Evers & Evers

Dus, ben je als bedrijf of als particulier op zoek naar een glasspecialist in de omgeving? Neem dan eens een kijkje op de website van Eversenevers.nl. Jouw maatwerkproduct wordt nauwkeurig opgemeten, zorgvuldig vervaardigd, snel geleverd én met veel zorg en liefde geplaatst.

Uit de krant