Centrummanager Peter Thijssen, Sinterklaas en organisator van De Party van Sinterklaas, Bart Verhees.
Centrummanager Peter Thijssen, Sinterklaas en organisator van De Party van Sinterklaas, Bart Verhees.

Groot Sinterklaasfeest terug in Deurne

Algemeen 268 keer gelezen

DEURNE - Na het grote succes van de afgelopen jaren is “De Party van Sinterklaas” terug met een splinternieuwe Sinterklaasshow. Op woensdag 1 december 2021 zal het Cultuurcentrum in Deurne tijdens twee shows volledig in het teken staan van Sinterklaas. 

De Party van Sinterklaas is een spetterende Sinterklaasshow die al diverse keren met succes in Deurne is georganiseerd. Een groot eigentijds feest waarbij interactie centraal staat. Samen met de kinderen gaat goochelaar Bart op magisch avontuur tot Piet Patcho roet in de pepernoten dreigt te gooien. Goochelstokken verdwijnen en ook Piet Patcho lijkt ineens spoorloos verdwenen te zijn. Lukt het Bart, Sinterklaas, Clown Dico en de kinderen om alles goed te laten verlopen? Je kunt het beleven tijdens deze interactieve Sinterklaasshow.

‘Samen met de kinderen gaat goochelaar Bart op magisch avontuur’

Eigentijds

Organisator Bart Verhees: “Het leuke aan De Party van Sinterklaas is dat het eigentijds en bovenal erg gegroeid is de afgelopen jaren. Eerder eindigden we al bij De Gouden Pepernoot in de top vijf van beste Sinterklaasshows van Nederland. Dit alles met een lekker lokaal eigentijds Sinterklaasfeest, echt te gek! Om dit vast te houden willen we, nu er weer iets meer kan feestelijk terugkomen. Ik ben dan ook erg blij met de samenwerking met het Centrummanagement Deurne. Door corona is er helaas veel stilgevallen en hadden/hebben veel ondernemers het zwaar. Daarom hebben we een spaaractie bedacht samen met Da’s mooi Deurne. Bij iedere besteding van vijf euro ontvang je één spaarzegel, heb je er tien gespaard, krijg je direct zeven euro korting op een kaartje. Zo wordt lokaal shoppen beloond en krijg je er iets spetterends voor terug.”

Spaar voor korting

Spaarkaarten zijn verkrijgbaar bij alle deelnemende winkels in het centrum van Deurne. Is je spaarkaart vol, dan mag je deze inleveren bij de Hema (Wolfsberg 15, Deurne) tegen een kortingsvoucher van zeven euro. 

Er zijn twee shows; de eerste voorstelling begint om 13.30 uur en 16.00 uur volgt de tweede show. De Party van Sinterklaas duurt zeventig minuten en de kaartverkoop van het Sinterklaasfeest is inmiddels gestart. Ga voor meer informatie de website: www.departyvansinterklaas.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant