Deze meisjes, lid van turnvereniging KDO uit Deurne, staan gezellig naast elkaar voor deze foto.
Deze meisjes, lid van turnvereniging KDO uit Deurne, staan gezellig naast elkaar voor deze foto.

Wie Wat Waar vraag

Algemeen 98 keer gelezen

DEURNE - Deze grote groep meisjes, lid van turnvereniging KDO uit Deurne, staan gezellig naast elkaar voor deze foto. De vraag is wie zijn zij en waar en wanneer is de foto is gemaakt. (De foto komt uit de collecte van Piet van Bree)

In het omvangrijke fotoarchief van Heemkundekring H.N. Ouwerling in Deurne bevinden zich veel oude foto’s waarvan niet bekend is wie of wat er op de foto staat of bij welke gelegenheid de foto gemaakt is, vandaar de Wie Wat Waar Vraag in deze krant. Vaak is ook de bron of de fotograaf onbekend. Plaatsing van deze foto op de website deurnewiki.nl van de Heemkundekring heeft de gevraagde informatie helaas nog niet opgeleverd.

Antwoord

Het antwoord op de vragen bij bovenstaande foto kunnen met vermelding van het fotonummer 23.923 doorgegeven worden aan Heemkundekring H.N. Ouwerling via heemhuis@heemkundekringdeurne.nl of via Hans en Anneke van Hoek, telefoonnummer: 0493-315191.

DeurneWiki

Zie ook de website: www.deurnewiki.nl. DeurneWiki is sinds het jaar 2010 de historische online encyclopedie voor de gemeente Deurne, en telt op dit moment 12.470 artikelen, 59.357 afbeeldingen en 770 geregistreerde gebruikers en wordt nog steeds bijgewerkt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant