zondag 19 september 2021 - 11:30 tot 14:00

Dames en tienerkleding beurs

SOMEREN-EIND - Op zondag 19 september organiseert Kledingbeurs Someren-Eind opnieuw een tweedehands dames en tienerkleding beurs in gemeenschapshuis De Einder in Someren-Eind. De beurs vindt plaats van 11.30 uur tot 14.00 uur.

Het is alweer de vijftiende editie van de kledingbeurs. Ook dit jaar is er weer een verkoop van goede, modieuze nette dameskleding vanaf maat XS. Naast de kleding zitten schoenen, tassen en kledingaccessoires ook weer in het assortiment. Voor tieners is er, zoals alle andere jaren, een groot aanbod, het betreft wel alleen winterkleding. Tevens is er een paskamer aanwezig om rustig alle kleding te passen. De organisatie vraagt begrip te hebben voor de geldende regels en richtlijnen van het RIVM. Zo vragen zij gespreid te komen over de dag en het bezoek niet onnodig lang te maken. Ook is er een maximum aantal personen waarmee je de beurs mag bezoeken.

Zelf meedoen
Men kan zelf ook kleding aanbieden op de beurs. De organisatie zal deze dan verkopen. De niet verkochte artikelen gaan weer terug naar de eigenaar. Een klein bedrag van de verkoop wordt ingehouden en komt ten goede aan het Jeugdcomité Someren-Eind. Deelname kost 1,50 euro per persoon. Voor dit bedrag krijgt men een inschrijfformulier en stickervel. Deze zijn af te halen in De Einder, Einderplein 1, in Someren-Eind, ingang Lambertusstraat. Dit is mogelijk op vrijdag 10 september van 18.30 uur tot 19.30 uur en zaterdag 11 september van 13.00 uur tot 14.00 uur. 

Vragen
Voor vragen of meer informatie: Mien via telefoonnummer: 06-23546353 of ineleenders@hotmail.com. Ook is er een Facebookpagina waar men terecht kan met vragen.

Andere evenementen

  • Dames en tienerkleding beurs SOMEREN-EIND - Op zondag 19 september organiseert Kledingbeurs Someren-Eind opnieuw een tweedehands dames en tienerkleding beurs in gemeenschapshuis De Einder in Someren-Eind. De beurs vindt plaats van 11.30 uur tot 14.00 uur. Het is alweer de vijftiende editie van de... 19 september 2021 - 11:30 tot 14:00