Vorige pagina

Welkom bij DAS Publishers!

Van idee tot drukwerk

Onze creativiteit in combinatie met de meest moderne software zorgt ervoor dat uw idee wordt vormgegeven tot een uitdagend ontwerp. Het gaat bij ons niet alleen om de luxe glossy maar het is juist een uitdaging om een eenvoudig ogend visitekaartje om te toveren tot een serieuze eerste indruk bij uw klanten.

Vakmanschap als basis

DAS Publishers! werkt met uiterst geavanceerde apparatuur. Desondanks is er één ding van nog groter belang: goed drukwerk begint bij goede vakmensen. Professionals die niet snel tevreden zijn en hun vakkennis en ervaring altijd inzetten voor de best haalbare kwaliteit.

Advies een essentieel ingrediënt             

Het perfecte eindproduct, begint bij een doordacht advies vooraf.
Daarom nemen we altijd de tijd om zorgvuldig vast te stellen wat uw wensen zijn. De beslissing ligt vervolgens uiteraard bij u.

Afspraak is afspraak

Al onze medewerkers voelen zich in hoge mate verantwoordelijk voor uw opdracht. Dit komt door onze horizontale organisatie. Aan het begrip 'deadline' hoeven we dan ook niet al teveel woorden vuil te maken. Afspraak is afspraak en tijd is tijd. In dit soort zaken zijn we zonder meer star en rechtlijnig. Voor het overige geldt: souplesse!

DAS Publishers! is ook uitgever van een viertal weekbladen. Het Weekblad voor Deurne, Peelbelang, 't Contact Someren en het Weekblad voor Gemert-Bakel. Deze bladen bieden regionaal nieuws en is er ruimte om uzelf te profileren als ondernemer door middel van een advertentie.

Nieuwssites

Naast de kranten leveren wij de service van nieuwsvoorziening via nieuwssites. Hier wordt dagelijks lokaal nieuws gepubliceerd. Neem eens een kijkje op onderstaande websites:

www.weekbladvoordeurne.nl
www.peelbelangonline.nl
www.weekbladvoorgemertbakel.nl
www.hetcontact.nl

  

 

 

 

Onze vacature(s):

Onze vacature(s):

Momenteel zijn er geen openstaande vacature(s).