Met z'n allen voor een groot scherm is er dit jaar helaas niet bij. (Archieffoto: Marius van Deursen)

Prachtige prijzen voor winnaars EK-pool

vrijdag 4 juni 2021 - 09:20|

Bondscoach Frank de Boer maakte vorige week de definitieve EK-selectie bekend en werkt met een groep vol vertrouwde namen en aanstormend talent toe naar een nu al uniek eindtoernooi. Ondertussen zijn ook de prijzen bekend voor de winnaars van onze EK-pool.

Voor acht spelers uit de voorselectie kwam er vorige week woensdag slecht nieuws. Bizot, Tete, St. Juste, Karsdorp, Vilhena, Hateboer, Bergwijn en El Ghazi kregen allen te horen dat het EK aan hun neus voorbijgaat. De spelers die wél mochten blijven, werken nu toe naar het openingsduel tegen Oekraïne op zondag 13 juni.

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Ondertussen stromen de eerste aanmeldingen voor onze EK-pool binnen. Voor de uiteindelijke winnaars hebben we een aantal mooie prijzen klaarstaan. Zo biedt Expert Asten een bluetooth speaker ter waarde van 250 euro voor de eindwinnaar, de nummer twee ontvangt een voetbalshirt van het Nederlands elftal ter waarde van 90, beschikbaar gesteld door Thijssen Sport in Someren. Tot slot krijgt de nummer drie een dinerbon ter waarde van 25 euro met dank aan D'n Herberg in Someren.

Aanmelden
Meedoen? Meld je hier gratis aan!

Tags